Συνεργασία της VGL με την Melapus: Ο συνδυασμός του Gaming με την Ψυχική Υγεία

28 Μαΐου 2020

Οι δύο κορυφαίες πλατφόρμες με ευρωπαϊκές διακρίσεις συνεργάζονται με στόχο το όφελος των gamers. Ένας συνδυασμός gaming & ψυχικής υγείας είναι το νέο μότο των δύο εταιριών. Το παιχνίδι πλέον απαιτεί από τους χρήστες γρήγορη σκέψη, εγρήγορση και φυσικά υψηλές δεξιότητες.

Στηρίζοντας την προσπάθεια τους η Melapus απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την ορθή χρήση, την αξία του gaming, την εγκεφαλική και ψυχική τους ευημερία. Οι επιστήμονες της, συμβουλεύουν συγχρόνως για τα όρια της φυσιολογικής χρήσης, αλλά και προφυλάσσουν τους χρήστες από τον κίνδυνο της εξάρτησης. 

Η ψυχική υγεία όλων αποτελεί προτεραιότητα για τη VGL. Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας παρέχουν πρόσβαση στους χρήστες σε εκατοντάδες ειδικούς της Melapus, από το σπίτι, ανώνυμα και οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.

-Δήλωση Γιάννη Βιδάλη, Διευθύνων Σύμβουλος VGL.

Μαζί με την melapus αναγνωρίζουμε ότι ο ηλεκτρονικός αθλητισμός ανήκει στη νέα γενιά και στις επόμενες και για αυτό το λόγο θέτουμε τα θεμέλια της ψυχικής υγείας στην κοινότητα του gaming και των gamers δημιουργώντας ένα οικοσύστημα το οποίο μέσω των εξειδικευμένων επιστημόνων της εταιρίας θα προφυλάσσουν τους χρήστες και θα τους καθοδηγούν. Η VGL συνειδητοποιημένα αναγνωρίζει με αίσθημα υψηλής ευθύνης την αναγκαιότητα για προστασία των κοινοτήτων που αποτελούνται από νεαρές ηλικίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Melapus θα μοιραστεί τις γνώσεις και τα εργαλεία της για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

-Δήλωση Νίκου Γκούβα, CEO @melapusmentalhealth.

Η Melapus και η VGL είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενες πλατφόρμες του είδους στην Ευρώπη. Gaming με Ψυχική υγεία είναι το μότο καθώς οι χρήστες είναι παίκτες με υψηλές δεξιότητες που απαιτούν γρήγορη σκέψη και νοητική ευημερία του χρήστη. Η Melapus μπορεί να στηρίξει τις προσπάθειες τους και να απαντήσει σε ερωτήματα των παικτών, αλλά και γονέων σχετικά με τη σωστή χρήση. Γνωρίζω ότι η ψυχική υγεία για τη VGL είναι προτεραιότητα, γεγονός που μας γεμίζει ευθύνη και μας καλεί να προσφέρουμε εύκολη πρόσβαση στους εκατοντάδες ειδικούς της Melapus.

 

logo inside blog

VGL OFFICIAL LOGO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Newsletter της Melapus και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία άρθρα και τις τρέχουσες εκπτώσεις!

Please enable the javascript to submit this form

Εγγραφείτε στο Newsletter της Melapus και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία άρθρα και τις τρέχουσες εκπτώσεις!

Please enable the javascript to submit this form

© 2020 Melapus. All Rights Reserved.

Designed & Developed by: